Els trapezistes The Flying González guanyen l’Elefant d’Or de la 12a edició del Festival Internacional del Circ de Girona

Els trapezistes The Flying González guanyen l’Elefant d’Or de la 12a edició del Festival Internacional del Circ de Girona

La presentació, per tercera vegada en la història del circ, d’un número de triples trapezis volants, en aquest cas protagonitzat pels quinze trapezistes de The Flying González, també els ha fet endur-se el Premi del públic.
El Premi de la crítica se l’ha endut el Duo Stardust (patins acrobàtics) i el de la imatge el Duo Soul (cercle aeri)
El Festival ha congregat més de 28.631 espectadors encerclant la pista de la seva Gran Carpa.

The Flying González, el número de triples trapezis volants de Xile guanyen en solitari l’Elefant d’Or de la 12a edició del Festival Internacional del Circ de Girona, que ha tingut lloc del 22 al 27 de febrer al Camp de Mart de Girona.
A banda del primer premi, la troupe de trapezistes –que han presentat per tercera vegada a la història un número de triples trapezis voltants i ho han fet amb el major nombre de trapezistes fins ara, un total de 15— també s’han endut el preuat Premi del públic.

Pel que fa a l’assistència d’aquesta edició, el Festival ha arribat als 28.631 espectadors al llarg dels 6 dies, una xifra molt similar a l’edició anterior i que manté l’esdeveniment vora els 30.000 espectadors.

Veure tota la nota AQUÍ