Loading Events

Concert Antònia Font

30 setembre 2023 20:00

Antònia Font tanca la seva gira amb un concert especial a Temporada Alta 2023

Després d’anunciar el seu esperat retorn i esgotar entrades al Palau Sant Jordi l’estiu passat, Antònia Font continua la seva gira de reaparició que, finalment, tancarà a Temporada Alta 2023 amb el seu últim concert. El grup ja ha explicat que aquesta serà l’única actuació a la província de Girona, així que es tracta d’una oportunitat única per gaudir de tota l’esplendor del grup mallorquí.

La música festiva amb lletres humorístiques i fantasioses de la banda mallorquina torna a brillar després de deixar els escenaris el 2013, amb un conjunt d’actuacions molt seleccionades, de gran magnitud i un esplèndid desplegament tècnic. A més de fer un repàs a les cançons més icòniques de la seva trajectòria, el grup presentarà els temes del seu últim disc, Un minut estroboscòpica. En aquest últim àlbum, l’essència d’Antònia Font retorna com si el temps no hagués passat.

Aquest concert d’Antònia Font també reactiva el recinte firal de Girona com a espai de referència per actuacions musicals. Després de les obres realitzades per a recuperar l’espai per a grans concerts, no hi ha millor estrena que l’acull dels Antònia Font en aquest últim concert de gira. En definitiva, una última oportunitat de gaudir del pop màgic i proper d’un grup que barreja a la perfecció aventures espacials amb les situacions més quotidianes.

 

Share This Event

  • This event has passed.

Details

Date:
30 setembre, 2023
Time:
20:00
Event Category:
Website:
temporada-alta.com/shows/antonia-font/

Venue

Palau de Fires

Organizer

Temporada Alta