Espais

Els espais
del Palau de Fires.

L’espai pel vostre esdeveniment: ampli, polivalent i singular.

La forma de l’edifici en planta es compon d’un rectangle acabat en mitja circumferència en la façana oest de l’edifici que configura uns espais clàssics de forma basilical.

Consta de dues plantes de grans proporcions, essent la nau central un gran espai regular, en gran part diàfan, només interromput per una sèrie de pilars que delimiten la nau central de l’espai perimetral. La planta superior és un corredor que actua com a espai deambulatori amb vistes sobre el gran espai central de la planta baixa.

Fires

Concerts

Actes gastronòmics

Jornades/Conferències

Mítings

Fires

Concerts

Actes gastronòmics

Jornades / Conferències

Mítings

Posa’t en contacte


  Un dels factors clau del nostre #PalaudeCogressos és la seva connexió amb la @firadegirona📍Ambdós equipaments estan connectats a través d'una passarel·la i això permet fer-ne un ús simultani. D'aquesta forma, s'ofereix un espai total d'exposició de 9.000 m²

  #MICE #MICEGirona

  #ExpoJove24 escalfant motors: el saló de la formació i l’ocupació de les comarques gironines. ✍️ Sortides laborals, idiomes, voluntariat, formació dual, beques, emprenedoria, formació universitària, estudis a l’estranger i més!
  📍Orienta el teu futur!
  👉 https://bit.ly/ExpoJove24

  "Els trapezistes The Flying González guanyen al @Festivaldelcirc de Girona amb l'Elefant d'Or i el Premi del públic" via @ElGerio.

  🔴La gala dels premis Elefant d'Or tanca aquest vespre la 12a edició del @Festivaldelcirc de #Girona.
  ➡️Ha començat amb la desfilada dels artistes.
  📽️

  Load More