La 60a edició de la Fira de Mostres de Girona rep 55.000 visitants i augmenta el volum de negoci

La 60a edició de la Fira de Mostres de Girona rep 55.000 visitants i augmenta el volum de negoci

Coralí Cunyat, directora de Fira de Girona, explica que “ha estat un èxit d’activitat econòmica; el visitant ha gastat més que els anys anteriors”

La 60a edició de la Fira de Mostres de Girona tanca les portes aquest vespre amb l’assistència orientativa de 55.000 visitants en cinc dies i una molt bona valoració per part dels organitzadors. El saló multisectorial, celebrat amb total normalitat des del passat divendres 28 d’octubre, ha fregat els 60.000 visitants de 2021, en què l’entrada era gratuïta, a diferència d’aquest any, i ha notat un important augment del volum de negoci en alguns sectors. Coralí Cunyat, directora de Fira de Girona, ha explicat que “ha estat una molt bona fira, estem molt contents perquè s’ha aconseguit un gran volum d’activitat econòmica. Ens hem aproximat a la xifra de visitants de l’any passat i els expositors ens han fet notar que el client ha gastat més que els anys anteriors; hem fet un salt en el perfil del assistents pel que fa a la inversió”.

La Fira de Mostres és un espai que potencia els sectors emergents i aquest any ha destacat un increment d’empreses relacionades amb els sistemes sostenibles d’energia, superant les previsions inicials, amb la participació final de 16 companyies. “El 50% d’aquest grup hi ha participat per primer cop i ha superat amb escreix la previsions de negoci”, afegeix Cunyat. El saló ha comptat amb un total de 278 expositors i “ja n’hi ha que han confirmat la seva assistència pel 2023 i han sol·licitat més espai per mostrar el seu gènere”.

(…)

veure la nota aquí