La Pista de Gel supera el seu rècord d’assistència amb 18.400 visitants

La Pista de Gel supera el seu rècord d’assistència amb 18.400 visitants

L’activitat s’ha celebrat entre el 23 de desembre i el 8 de gener i consolida la tendència a l’alça amb un creixement dels usuaris de l’11% respecte a l’edició del 2019/2020.
Davant d’aquestes xifres d’assistents, Fira de Girona es planteja la possibilitat d’ampliar en 100 metres quadrats la pista per a la propera edició.

La Pista de Gel de la Fira de Girona ha comptat, en la 16a edició, amb un total de 18.400 visitants després d’estar oberta des del 23 de desembre fins ahir, 8 de gener. L’esdeveniment ha superat el seu rècord d’assistents i ho ha fet amb un dia menys d’activitat respecte a l’any passat, quan es van comptabilitzar 18.120 persones. D’aquesta manera es consolida una tendència a l’alça i el creixement del número d’usuaris és de l’11% si s’agafa com a referència l’edició del 2019/2020.

Coralí Cunyat, directora de Fira de Girona, es mostra “satisfeta” i en fa una valoració “molt positiva” explicant que “la Pista de Gel és una de les activitats estrella durant els dies de Nadal i ha quedat clar que la gent té ganes de gaudir i passar-s’ho bé”. Assegura que “hem detectat que la majoria dels usuaris repeteixen l’experiència any rere any, el que converteix aquesta activitat en una tradició per aquestes dates. També hem vist que hi ha persones que venen més d’una vegada en un mateix any”. Davant aquest “èxit”, els organitzadors s’estan plantejant la possibilitat d’ampliar en 100 m2 la pista per a la propera edició.

El dia amb més assistència va ser el 4 de gener (1.712 persones), seguit del 28 de desembre (1.500). Els visitants han freqüentat l’espai més a la tarda (60%) que als matins (40%) i l’horari amb un afluència més elevada d’usuaris ha estat de 17 a 19 hores. Com cada any, i seguint amb la política de Responsabilitat Social Corporativa de Fira de Girona, han vingut a patinar convidats 760 nens i joves provinents de 45 centres d’acollida amb risc d’exclusió social de Girona i rodalies.

Veure tota la nota aquí.