Una cita ineludible per als amants del còmic i la cultura japonesa

Una cita ineludible per als amants del còmic i la cultura japonesa

Un any més, Girona es converteix en l’epicentre de la cultura del còmic i la cultura japonesa amb l’arribada de la Girocòmic 2023. Aquest esdeveniment, que es durà a terme els dies 14 i 15 d’octubre al Palau Firal de Girona, promet oferir un cap de setmana ple de cultura, diversió i entreteniment per a tots els amants del còmic i el manga.

Els visitants tindran l’oportunitat de conèixer i interactuar amb autors convidats de renom i gaudir de conferències, tallers i masterclasses impartides per professionals destacats de la indústria. A més, hi haurà una àmplia gamma d’activitats per als més petits, incloent tallers per a adults i per a infants, exhibicions i videojocs.

Destaquem alguns dels autors convidats i les seves activitats:
Dissabte, 14 d’octubre
A les 10.30h: Xavier Bonet, XGreen i Emma Pumarola. A les 12h: Rubén Pellejero. A les 12.30h: KIM i Mai Egurza. A la 13.30h: Drawill. A les 16h: MAX i Nadar. A les 16.30h: THA. (Premi Girocòmic 2023) A les 17h: Konata. A les 17.30h: Gema Vadillo.

Diumenge, 15 d’octubre
A les 11.30h: Albert Monteys. A les 12h: Laia Lòpez. A les 13h: Joan Mundet, Manel Fontdevila, Santiaguete i Raúl Balén. A les 16h: Carles Dalmau i Elisabeth Justicia. A les 16.45h: Montse Mazorriaga. A les 17h: Ramon Rosanas.
A més de les presentacions d’autors, Girocòmic oferirà una sèrie de conferències temàtiques que aborden diversos aspectes de la cultura del còmic i la cultura japonesa, com “El veritable tresor de One Piece”, “La presència del còmic als mitjans” o els 25 anys de “Para ti que eres joven” amb Albert Monteys i Manel Fontdevila.
Els assistents també tindran l’oportunitat de participar en diferents tallers que van des de la cal·ligrafia japonesa i la creació de personatges manga fins a la cuina xinesa i la introducció al coreà.
A més, l’Escola Joso oferirà masterclasses a càrrec de professionals com Ernest Sala, Mai Egurza, Meritxell Garcia, Carles Dalmau i Mado Peña.

El cartell ha estat encarregat un any més al talent local i és obra de l’autora gironina Ruthisdrawing i animat per Mak Džinović.

Per a més informació sobre els autors, activitats i horaris, visiteu el lloc web oficial de la Girocòmic: www.girocomic.cat
Contacte per a mitjans de comunicació:
Nom de contacte: Aleix Freire
Email: info@girocomic.cat