Carregant Esdeveniments

Waste in progress 2022

18 maig 2022 (12:00 AM) - 20 maig 2022 (11:59 PM)

International Best Practices in Waste Prevention and Separate Collection.

El Fòrum Internacional de Residus Wasteinprogress torna al Palau de Fires de Girona del 18 al 20 de maig amb una quarta edició que se centrarà el paper de la fracció orgànica en els nous models de recollida de residus.

Waste in progress 2022 segueix el concepte de les darreres experiències d’èxit internacional en relació amb la recollida de residus municipals. Aquesta edició aborda com a temàtica central l’orgànica i la fracció clau en els nous models de recollida. A través de l’eix central de l’orgànica s’abordaran indirectament la resta de fraccions de recollida selectiva, així com les estratègies de limitació de la fracció restant.

En aquesta edició, s’hi incorpora un debat d’estratègia estatal sobre recollida i gestió de residus amb la participació dels directors autonòmics responsables de la gestió de residus. A partir de la presentació de 6 estratègies autonòmiques es durà a terme una taula rodona entre totes les persones convidades per trobar consensos i sinergies que ens permetin assolir els objectius europeus i fer front a l’emergència climàtica.

Share This Event

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Mostra els detalls

Inici:
18 maig, 2022
Finalització:
20 maig, 2022
Categoria d'Esdeveniment: