La Fira de Mostres de Girona consolida el seu creixement i tanca la 61ª edició amb 57.000 visitants

La Fira de Mostres de Girona consolida el seu creixement i tanca la 61ª edició amb 57.000 visitants

El saló multisectorial rep unes 2.000 visites més que l’any passat i també creix en satisfacció per part dels expositors, que aquest 2023 ha sigut d’un 6% més que en l’anterior edició

La Fira de Mostres de Girona consolida el seu creixement i tanca aquest vespre les portes de la seva 61ª edició amb una assistència orientativa de 57.000 visitants durant cinc dies (del 28 d’octubre a l’1 de novembre) i una valoració molt positiva per part dels seus organitzadors. El saló supera la xifra de l’any passat, que va ser de 55.000 persones. Coralí Cunyat, directora de Fira de Girona, ha explicat que “estem molt contents de com ha anat tot plegat perquè amb aquestes xifres ens consolidem com una de les fires multisectorials més importants de Catalunya. El número de visitants ha crescut, arribant a un número considerable tenint en compte que hi havia pont i molta gent ha marxat fora. També els expositors han anat a l’alça, amb un 6% més respecte als de l’any passat. Això ens anima a seguir treballant per millorar de cara a properes edicions”.

La majoria de les prop de 300 empreses que han participat a la Fira de Mostres tancaran aquesta edició amb una valoració molt satisfactòria, millorant les enquestes de l’any passat. “Els resultats ens diuen que hem crescut pel que fa a la satisfacció dels nostres expositors. Han valorat l’experiència amb un ‘molt bé’ o un ‘bé’ un 90% dels expositors, quan l’any passat ho va fer un 82%. Llavors un 95% ens va dir que repetiria i ara ha respost així un 98%”, explica Coralí Cunyat. Dels enquestats, un 71% ha aconseguit el resultat que s’esperava després de cinc dies, quan el 2022 aquesta mateixa pregunta la va respondre positivament un 69%. “Estem molt satisfets d’haver-nos convertit en una fira emblemàtica, tradicional i que s’ha pogut recuperar del cop que va suposar la pandèmia, amb una tendència cada cop més positiva”.

Pel que fa a les activitats, l’Escenari Girona Excel·lent ha esgotat les entrades i ha augmentat l’aforament inicialment previst, arribant una participació total de 1.040 persones. També han estat plens, per exemple, els sis tallers impulsats per la Diputació de Girona per aprendre a utilitzar els desfibril·ladors externs automàtics (DEA).

Veure tota la notícia AQUÍ.